Klondike Solitaire

Klondike Solitaire 3.01

Gratis patience voor Android-bezitters

VOOR

  • Alle opties die je wilt
  • Online scores delen

TEGEN

  • Goedkoop uiterlijk

Uitmuntend
8

Met Klondike Solitaire speel je gauw een potje patience op je Android-telefoon. De gratis app brengt het populaire kaartspel prima in beeld en laat je zelfs je achtergrond en kaarten aanpassen qua uiterlijk.

Heb je wel eens patience gespeeld op de pc, dan voelt Klondike Solitaire als thuiskomen. Met je vinger sleep je kaarten naar de juiste stapel, terwijl de game automatisch azen op de juiste plek legt voor je. Om een beetje uitdaging aan dit solospel te geven houdt Klondike Solitaire onder in beeld de tijd bij. Hoe sneller je alle kaarten wegspeelt, hoe hoger je score.

Klondike Solitaire biedt daarnaast een aantal standaardopties, zoals de keuze om 1, 2, 3 of 4 kaarten in één keer te delen, verschillende score-opties en de mogelijkheid om een tijdslimiet in te stellen. Zoek je wat leven in de patience-brouwerij, dan laat Klondike Solitaire je de achtergrond van het spel aanpassen. Van een effen kleur tot vrolijke patronen, Klondike Solitaire ondersteunt het allemaal.

Van zijn originaliteit moet Klondike Solitaire het niet hebben, van zijn eenvoud des te meer. De gratis game laat je genieten van patience waar en wanneer je maar wilt.

Meeste downloads Bordspellen voor android

Meer
Klondike Solitaire

Download

Klondike Solitaire 3.01

Beoordelingen about Klondike Solitaire